Logo Manuel Maldonado isologo cobre transparenteOficinas

Calle Concha Espina,  S/N

Alburquerque – Badajoz

Extremadura – España

(+34) 924 40 11 90

Pernil de Bellota 100% ibèric ARCANO MALDONAT

ARCANO

Jamón de bellota 100 ibérico ARCANO maldonado-3

El més apreciat d’aquest pernil de gla 100% ibèric és cutí ARCANO. Una joia gastronòmica obtinguda només per la ingesta de gla.

Dolç, suau, rosada i que cal menjar en la mateixa proporció.

Un pecat que val la pena!

Jamón de bellota 100 iberico premium maldonado-3
Jamón de bellota 100% ibérico ARCANO MALDONADO 1

Innovadors i alhora conseqüents amb el passat. No tallem el cuir del pernil, mantenint així tot l’àcid oleic fruit de la gla.

Jamón de bellota 100% ibérico ARCANO MALDONADO 6
Jamón de bellota 100% ibérico ARCANO MALDONADO

Pernil de Bellota 100% ibèric ARCANO MALDONAT

El Pernil de Bellota 100% ibèric ARCANO MALDONADO és el fruit d’una aposta tan arriscada com amb èxit. A la seva elaboració mantenim el cuir sencer de l’animal. Aquest no només preserva durant més temps el pernil de gla en òptimes condicions, sinó que li aporta durant més temps l’àcid oleic de la gla. Aconseguint així un pernil diferent amb molt més sabor, un color i brillantor excepcional i una olor i textura incomparables.
El seu greix no s’oxida ni s’enrancia i es pot aprofitar majoritàriament. El greix fon a la boca amb la temperatura corporal i els seus àcids grassos són greixos insaturats provinents únicament de la ingesta de gla. Aquest tipus de pernil de gla 100% ibèric s’ha de degustar amb una proporció de cansalada i carn al 50%.

Alimentat durant la seva vida a la devesa sota un estricte control d’herba i pinsos elaborats per nosaltres mateixos a base de cereals de primera qualitat. No perdent així el control de la qualitat òptima que volem obtenir.
En època de gla (Montanera) l’animal menja tanta herba aromàtica i gla com vol, disposant de més de 4 camps de futbol per a cadascun.

Arriba a la montanera, sa i atlètic i és aquí, amb la ingesta de gla, on adquireix tot el greix que el caracteritza. Per això, un porc d’aquestes condicions és tan especial. Cada gram de cansalada és pur sabor i el seu greix és insaturats. Al contrari d’explotacions que s’engreixen els porcs des de petits amb pinsos no controlats en la seva elaboració. Arribant a l’època de gla amb un alt percentatge de greix poliinsaturat.

Els freds hiverns i calorosos estius a Extremadura aporten una curació serena i amb personalitat. Perdent així el menor oleic provinent de l’alimentació de gla.
A la seva degustació notem la sedositat que aporta la gla, l’aroma única i un color brillant únic.
El mos exquisit és complet quan es fa amb la seva part de cansalada, notant aquest sabor a camp i pernil de gla de raça ibèrica ancestral. Per això hem creat un pernil amb nom propi.

ARCANO el pernil de gla 100% ibèric amb nom propi

Li vam voler donar aquest nom que tant està fent parlar per ser la forma primitiva de fer el pernil. Fugint de modes que no tenen sentit als pernils que obtenen la seva matèria grassa de la gla, tallar la pell a «V» i eliminar aquest recurs adquirit pel porc de raça pura al seu entorn ens semblava un pecat fer-ho. Tot i que la seva fase de curat i assecat és superior i per tant econòmicament desfavorable decidim apostar per l’excel·lència i la diferenciació.

És lògic fer-ho amb un altre tipus de pernil que adquireix el greix de la ingesta de pinsos industrials i per tant és un greix molt més prou, poliinsaturat i poc saludable.

Jamón de bellota 100% ibérico ARCANO MALDONADO 4

ARCANO

Cod de Producte – JAM P1
Pes producte – entre 7 / 10 Kg
Unitat d’enviament – 1 Unitat
Assecat – entre 36 i 48 mesos (segons pes)
Codi – EAN 8436543721003

Logotipo Maldonado cobre sin fondo 1000 200